Fastbraces tehnologija

Home / Fastbraces tehnologija

Fastbraces – Najefikasnija tehnologija savremene ortodoncije

Najveće pitanje za pacjente kojima je potrebna fiksna proteza je: „Koliko brzo mogu da je skinu?“ Svi znamo da nema čarobnih prečica u ortodonciji, ali Fastbraces tehnologija je napredna i drugačija po dizjanu, te dozvoljava da vreme tretmana merimo nedeljma, a ne godinama, kao kod ostalih tehnologija u ortodonciji. Klasične bravice su obično četvrtastog oblika i obično pomeraju krunu zuba prve godine, a koren u njegovu krajnju poziciju druge godine.

Ordinacija Denta R jedini je ovlašćeni zastupnik Fastbraces tehnologije u Srbiji. Naša posvećenost i stručnost omogućila nam je da zadobijemo poverenje ovog istaknutog brenda. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za ovu naprednu tenologiju, molimo Vas da nas kontaktirate, a mi ćemo rado odgovoriti na svako Vaše pitanje.

Fastbraces tehnologija

Fastbraces tehnologija dozvoljava nežno pomeranje zuba u krajnju poziciju koja može da se dogodi za neke pacijente i u par nedelja. Univerzitetska istraživanja pokazuju da Fastbraces tehnologija proizvodi blage sile i minimalan bol u toku pomeranja zuba. Na hiljada pacijenata je bilo tretirano ovom naprednom tehnologijom u poslednjih 25 godina, a iskustva i rezultati su više nego dobri.

Pouzdanost 100%
Efikasnost 100%
Estetika 100%
Udobnost 100%

Kontaktirajte nas

Ako imate neko pitanje za nas popunite polja ispod i mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti.