O nama

Home / O nama
o_nama

Dobrodošli u Denta R!

nastaje kod nas!

Čaroban osmeh

Primenjujući savremene metode i tehnike u radu
postaraćemo se da Vaš osmeh postane i ostane čaroban!

O_nama_02

Očekuje Vas tim profesionalaca

O_nama_03

Protetika

U okviru naše ordinacije posluje i tim protetičara koji će Vam pružiti najkvalitetniju uslugu iz ove oblasti.

Dobrodošli u Denta-R

Stomatološka ordinacija Denta osnovana je već davne 1980. godine u Zagrebu. Osnovala ju je Dr Nada Cvetković-Vučković koja je zajedno  sa svojim stručnim timom u Zagrebu  radila sve do 1991. godine kada, nakon preseljenja, ordinacija počinje da posluje u Beogradu na Slaviji,u strogom centru Beograda. Danas ordinacija Denta koristi najsavremenije metode i materijale u svom radu. U sastavu naše ordinacije postoji zubo-tehnička laboratorija i rendgen kabinet. Ordinacija pruža usluge iz oblasti:

  • preventivne i dečije stomatologije
  • bolesti zuba
  • protetike
  • parodentologije
  • oralne hirurgije
  • ortopedije vilice
  • rendgen dijagnostike

Denta ordinacija zapošljava 13  stalno zaposlenih i honorarne saradnike sa stomatološkog fakulteta u  Beogradu. Naš stručni tim čine: Dr Nada Cvetković-Vučković, Dr Romana Vučković-Kolarević specijalista ortopedije vilica, Dr Dejan Kolarević specijalista stomatološke protetike, Dr Aleksandar Plavšić, Dr Biljana Cakić. Tu je i neko ko će se pobrinuti da naša usluga bude potpuna, a to su stomatološke sestre: Nataša Čanković, Jasmina Martinović i Lea Jelić. U želji da usavršimo naš rad i pružimo što bolju uslugu našim pacijentima, svi lekari i sestre redovno pohađaju kontinuiranu medicinsku edukaciju, stručne skupove i seminare u zemlji i inostranstvu.

Naša ordinacija je akreditovana od strane Stomatološke komore Srbije, stoga cene usluga prate cenovnik privatne stomatološke komore.

Dugogodišnja posvećenost lepoti vašeg osmeha i zdravlju vaših zuba, rezultirala je velikim brojem zadovoljnih pacijenata. Proverite kod nas koliko može biti blistav Vaš osmeh.

Upoznajte naš tim

Šta naši pacijenti kažu o nama

Veoma nam je važno šta naši pacijenti misle o nama, Vaše poverenje je nagrada za naš rad i merilo našeg kvaliteta. Šaljite nam i dalje vaše komentare i utiske, a mi ćemo ih obratiti pažnju na njih i na svaku sugestiju trudićemo se da unapredimo naš rad.