Estetska stomatologija

Estetska stomatologija podrazumeva skup raznih stomatoloških tretmana koji imaju za cilj poboljšanje izgleda zuba, desni, a samim tim i i celokupnog osmeha. U estetske stomatološke tretmane se ubraja beljenje zuba, keramičke plombe, kompozitne plombe (bele plombe), bezmetalne krune, keramičke ljuspice – venire, implantati i oblikovanje desni laserom, ispravljanje zuba, kao i upotreba hijaluronskih filera. Estetska stomatologija je interdisciplinarna grana stomatologije koja ujedinjuje gotovo sva područja stomatologije, a dovedena je do savršenstva kako estetski tako i funkcionalno. Ona predstavlja najuzbudljiviji aspekt moderne stomatologije.

Estetska stomatologija postala je deo svake stomatološke terapije i od svih se zahvata očekuje da budu savršeni i u estetskom smislu. Ponekad problem predstavlja subjektivna procena šta je lepo, a šta nije. Međutim, izbalansiranim kombinovanjem objektivnih parametara struke i subjektivnog doživljaja pacijenta moguće je postići vrhunske rezultate i u području dentalne estetike.

Estetska stomatologija podrazumeva oralnu rehabilitaciju koja maksimalno zadovoljava estetske zahteve pacijenata. Naši stručnjaci će Vam osigurati prekrasan osmeh, jer je on važan deo utiska koji ostavljamo na druge ljude. Koristeci umetničke veštine i tehnološki napredak osiguraćemo Vam lepši osmeh i više samopouzdanja. To je u osnovi estetska stomatologija.